Superspetters
Superspetters
Superspetters
Superspetters

Zegenwerp is bezig met het overstappen van superspetters terug naar het ABC diploma. Het superspetters diploma verdwijnt, maar de methode blijft bestaan. Momenteel zijn we druk bezig met het regelen van de NRZ-licentie (voor het mogen uitreiken van het ABC diploma)

Voor meer informatie bekijk dan onderstaande link: www.allesoverzwemles.nl

 

 

 

Superspetters

Met de innovatieve SuperSpetters zwemlesmethode van de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) leren kinderen op een leuke manier goed zwemmen.

Daarnaast is er veel aandacht voor persoonlijk contact, zowel met de ouders als met het kind. Met SuperSpetters leren kinderen bij Zegenwerp vanaf 5 jaar zwemmen in klein groepjes. We streven ernaar te werken in de groepjes 1 t/m 3 met maximaal 5 kinderen en in de groepjes 4 t/m 7 met maximaal 10 kinderen.

Deze zwemlessen worden gegeven door gediplomeerde lesgevers, die in het bezit zijn van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Wanneer een kind twee keer per week zwemles heeft, kan het bij ons met 2 jaar het KNZB zwemdiploma behalen en zowel zwemvaardig als zwemveilig (vergelijkbaar met zwemdiploma C) zijn.

Dit is een inschatting en zeker geen garantie! Ieder kind is anders en leert op zijn of haar eigen tempo.