Bestuur

Slider

Het nieuwe bestuur

Op de algemene ledenvergadering 2018 is er een nieuw dagelijks bestuur gekozen bestaande uit de leden Joyce Hoksbergen, Najima Bezbiz, Robbert Groenendaal, Fennard Drenth en Harm Bult. Wij stellen ons graag voor aan de leden:

Joyce Hoksbergen: Alweer zelf een aantal jaren aan ‘t zwemmen bij de masters, begonnen omdat de kinderen ook zwemmen als sport hebben gekozen. Ik ben Joyce Hoksbergen, getrouwd met Michel, moeder van 4 kinderen, Jesse, Iris, Rick en Maartje allemaal lid bij Zegenwerp, bij het wedstrijdzwemmen en bij de waterpolo. Werkzaam als gastouder en taxichauffeur voor de kids naar alle trainingen. Verder ben ik official bij wedstrijden en regel ik de website. Ik vind het belangrijk dat er nieuwe mensen opstaan voor het bestuur. Omdat zwemmen en waterpolo zo’n groot onderdeel van ons leven is, wil ik hierin graag een steentje bijdrage als algemeen bestuurslid.

Najima Bezbiz: Ons avontuur bij Zegenwerp is in 2012 begonnen. Tasnim werd 5 en begon met  zwemles bij Zegenwerp. Na haar C-diploma vertelde Jan haar, dat ze wedstrijden kon zwemmen en nog zo veel diploma’s kon halen. Zo gezegd zo gedaan. Ze is gaan trainen voor wedstrijdzwemmen en haalt (nog steeds) het ene diploma na het andere bij zwemvaardigheid. Mijn naam is Najima, ben 41 jaar, getrouwd met Mohamed en mama van Tasnim & Wassim. In het dagelijks leven geef ik Duits en Nederlands aan VMBO-leerlingen. Dat doe ik op het BHC sinds 2000. Aangezien ik minimaal drie keer in de week naar het zwembad ging, werd me gevraagd of ik mee kon helpen. Ik help bij wedstrijden, geef les bij de Superspetters en assisteer bij zwemvaardigheid. Bij het bestuur ben ik secretaris en probeer zo mijn steentje bij te dragen. 

Robbert Groenendaal: 37 jaar, vader van 2 kinderen (Tessa en Luc) en partner van Corine, en al vanaf mijn 16e lid van Zegenwerp. Door de jaren heen verschillende rollen vervuld. Te beginnen als zwemtrainer bij de allerkleinsten, naar instructeur bij het zwem ABC, door naar waterpolotrainer en coach. Bij het waterpoloën, alle jeugdleeftijden begeleidt,  doorgroeiend naar hoofdtrainer bij zowel de heren als de dames. Op dit moment hoofdtrainer van de herenselectie. 

Fennard Drenth: Onze zoon is lid van Zegenwerp. Wij hebben bewust gekozen voor de Superspetters lesmethode. Het bestuur bestond uit te weinig leden, daarom heb ik mij  (tijdelijk) opgeworpen om onderdeel te zijn van het bestuur. Ik heb weinig kennis en ervaring in een zwemvereniging, maar ik richt me op de zaken waar ik wel kennis van heb.Samen met ervaren Zegenwerpleden probeer ik een bijdrage te leveren aan o.a. de nieuwsbrief, de social media en binnenkort de sponsoring en ledenwerving. Deze kennis heb ik opgedaan als online marketeer en ondernemer.

Harm Bult: Sinds 2011 lid van de vereniging. Ik ben 52 jaar en woon samen in Gemonde met vriendin Tosca Sporrel en zoon Luuk Bult. Ik ben in het dagelijks leven projectmanager Infrastructuur en Ruimtelijke Ontwikkeling bij een groot ingenieursbedrijf. Reden waarom ik in het bestuur zit: ik wil graag een bijdrage leveren aan het behouden en waar mogelijk (door)ontwikkelen van een vereniging die al meer dan 50 jaar bestaat. Waar onze zoon en vele van zijn vrienden plezier hebben in het wedstrijdzwemmen of waterpolo. Naast het bestuur geef ik bij Zegenwerp les in Zwemvaardigheid en ben ik actief betrokken bij de Jeugdcommissie. In het zomerseizoen verzorg ik soms een introductielesje in scuba duiken in het buitenbad. Oja en uiteraard zwem ik zelf ook 2x per week de nodigde baantjes.