Superspetters
Superspetters
Superspetters
Superspetters

Zegenwerp is bezig met het overstappen van superspetters terug naar het ABC diploma. Het superspetters diploma verdwijnt maar de methode blijft bestaan, momenteel zijn we druk bezig met het regelen van de NRZ-licentie (voor het mogen uitreiken van het ABC diploma)

Voor meer informatie bekijk dan onderstaande link: www.allesoverzwemles.nl

 

 

Leren zwemmen is in ons waterrijke land van levensbelang. Wij wonen niet alleen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op. Daarom is het een must dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen.

Zwemmen is iets wat iedereen zou moeten kunnen, maar wanneer iets moet gebeuren zien mensen hier vaak tegenop. Het wordt gezien als saai of vervelend. Kinderen moeten juist met plezier naar de zwemles gaan. Ze moeten al lachend en spelend met hun vrienden leren zwemmen.

Wij zorgen ervoor dat de kinderen op een speelse en veilige manier watervrij worden. Onze club werkt met het programma Superspetters van de KNZB. Zegenwerp vindt het belangrijk dat kinderen het hele traject tot en met het C-niveau doorlopen en zwemvaardig zijn. SuperSpetters biedt dit in één pakket, de kinderen sluiten de lessen af met het KNZB-diploma.