Home

Home

Home
Home

Home

Home

Scoor voor je club

svjc powered by logo orange filled alt 1024x1024svjc wij doen mee 1 primary

 

Met Scoor voor je Club kun je 365 dagen per jaar automatisch inkomsten voor jouw vereniging genereren in samenwerking met lokale ondernemers én deelnemers! Dit alles werkt via een app, waarbij je als vereniging een eigen Digitale Clubkaart aanmaakt met daarin een Club Spaarpot.

Meedoen is simpel, gratis en kan elke maand veel geld opleveren voor onze vereniging. Zwemmers (oud-leden en fans van Zegenwerp) kunnen automatisch geld sparen voor zichzelf én natuurlijk voor de vereniging. 

Je spaart geld door aankopen te doen bij aangesloten (lokale) bedrijven. Denk hierbij aan lokale ondernemers zoals nu al de HEMA en Het Kaashapje in Sint-Michielsgestel. 

In Boxtel doen onder andere HEMA, de Expert, Brasserie CIS, Shafi's versmarkt, Winebar wine & more en Bosch Wijnkopers mee. 

Door aankopen te doen bij deelnemende ondernemers bouw je een spaartegoed op. Elke maand krijgt Zegenwerp 50% van dit spaarsaldo, de andere 50% van het spaarsaldo kan men gebruiken om de contributie mee te betalen, te sparen voor een voucher die ingeleverd kan worden bij een van de aangesloten ondernemers of extra te doneren aan je iegen club.

Sparen gaat automatisch, want je hoeft als deelnemer alleen maar te pinnen bij lokale ondernemers en aangesloten te zijn bij de app 'Scoor voor je club' en bent dus geen extra geld kwijt.Pinnen = sparen!

Download nu de 'scoor voor je club app' op je telefoon  

Klik op de link voor meer informatie:  Scoor voor je club - uitleg