Wedstrijdzwemmen
Training

Slider

Hoe ziet een training eruit?

Onze lessen worden gegeven in het Dommelbad in Boxtel en Molenheide in Schijndel. Voor het wedstrijdzwemmen en de waterpolo hebben wij twee verschillende locaties waar onze zwemmers kunnen zwemmen. Hoe dit mogelijk is, komt doordat wij wedstrijdzwemmen samen combineren met Neptunus '58 uit Schijndel. Samen met Neptunus vormen wij voor het wedstrijdzwemmen en waterpolo de Startvereniging Wedstrijdzwemmen Neptunus Zegenwerp (SWNZ).

 

Wanneer u lid bent van Zegenwerp en uw kind graag aan wedstrijdzwemmen wilt mee doen, is dit uiteraard mogelijk. Wij zwemmen samen met een andere vereniging.  Uw kind blijft lid van Zegenwerp alleen tijdens het zwemmen van wedstrijden,  zwemmen wij onder de naam SWNZ.

 

In het zomerseizoen trainen wij ook buiten. Dat betekent dat er trainingen worden gegeven in het buitenbad van Zegenwerp in St Michielsgestel. Hier worden aan het einde van het binnenseizoen door de trainers de trainingstijden bekend gemaakt.

 

Voor de trainingstijden, wedstrijdinformatie en verdere informatie kunt u kijken op de site van het wedstrijdzwemmen en waterpolo.