Vincent Elemans geridderd.

Eind oktober is Vincent geridderd voor zijn vele werk wat hij heeft gedaan voor Stichting Dovenzorg Malawi. Vanaf 1980 is hij de drijvende kracht achter deze stichting.DSC 0414_1

Ook is hij al tientallen jaren actief binnen Zegenwerp, zo heeft hij o.a. jaren de sportspatjes verzorgd. Menig diploma, oorkonde of logo is uit zijn pen tevoorschijn gekomen Vincent namens heel Zegenwerp van harte proficiat, je hebt het zeker verdiend.

Zegenwerp is een instructeur ABC zwemmen rijker, Isabel van Loon is 7-11-2016 geslaagd voor haar diploma.FB IMG_1478590595226

martin

Martin de Ruijter geridderd !!
een klein stukje uit zijn uitgebreide staat van dienst, van harte proficiat.

De heer De Ruijter is sinds 1993 lid van zwemvereniging Zegenwerp. De zwemvereniging heeft de heer De Ruijter als official afgevaardigd.

Afzwemmen op 21 maart
 
Op maandag 21 maart was het feest in Vught bij de zwemles van Zegenwerp.
Maar liefst 25 diploma's of certificaten werden er uit gedeeld aan de jonge zwemmers.
Voor B zijn Geslaagd:
Veere, Ella, Wies, Kaatje, Yara, Ila, Zahwa, Reinout, Yves, Keanu, Timo, Wassim, Quin
Leon, Daan Jop, Storm en Jinthe!
Voor C (of c certificaat) zijn geslaagd:
Charlotte, Kathly, Anouk, Anne, Maartje, Diederik en Lynn.
Allemaal  Hartelijk gefeliciteerd!

Toegekende prijzen 2014 tijdens ALV: Martin de Ruijter Boïnktrofee voor
vrijwilliger van het jaar, Marit van de Kerkhof Aanmoedigingsprijs, Hermie
Minkels Sportman van het jaar, Leon Huijsmans Sponsorprijs en Joke Minkels Positief Coach van het jaar.

Aanmoedigingsprijs 2014
Marit van de Kerkhof wilde stoppen met zwemmen omdat ze toch niet op kon tegen die goeie zwemmers dacht ze zelf, gelukkig is ze wel doorgegaan en zwemt nu hele mooie slagen en tijden. Ze luistert goed, is leergierig en een voorbeeld voor velen.

Sportprijs 2014
Hermie Minkels heeft bij zowel de Brabantse winter-, zomer- als de sprint kampioenschap-pen medailles behaald. Inmiddels heeft hij zijn 100ste Brabantse medaille behaald. Hij was de snelste heer bij de 24-uurs marathon en de drijvende kracht bij het behalen van het 5 uren record. Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar nog deelgenomen aan het NK.

Positief coachen Award 2014
Joke Minkels is zeer positief ingesteld, ze probeert het beste van elke zwemmer/ster naar boven te halen en mede door haar opleiding hebben onze zwemmers enorme progressie geboekt. Het is fijn om zo'n positief ingestelde trainer erbij te hebben.

Sponsorprijs 2014
Leon Huijsmans (Interdobs) is al jaren actief als sponsor binnen onze vereniging en SWNZ Afgelopen jaar heeft de marathon voor een groot gedeelte gesponsord en daarmee de nieuwe badjassen.

Boïnck-wisseltrofee 2014
Martin de Ruijter is al jaren actief als scheidrechter, niet alleen bij Zegenwerp maar ook in den lande. Je kan hem altijd om advies vragen en niet alleen als het om officials gaat. Daarnaast is hij jaren de drijvende kracht achter VzV (Vrienden van

joke en patricia geslaagd als trainer-001.jpgkamp2.JPGkamp3.JPGkamp4.JPGzwemles 16-2-13 3.jpg