Lid worden

Lidmaatschap
Als u lid wilt worden, vult u het inschrijfformulier in en stuur dit naar de ledenadministratie (bestuur@zegenwerp.nl) of Margrietplein 33 te  Sint-Michielsgestel. Officieel lid wordt u na bevestiging per e-mail van het bestuur.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december, bij aanmelding in de loop van het jaar geldt het lidmaatschap tot en met 31 december. Het lidmaatschap van de vereniging houdt niet in dat u buiten de trainingsuren gratis entree heeft bij het buitenzwembad Zegenwerp te Sint-Michielsgestel of één van de andere zwembaden waar Zegenwerp actief is.

Aanmelden kan d.m.v. het inschrijfformulier (klik hier). U kunt dit ook opvragen bij de ledenadministratie waarvan de gegevens hieronder staan. In dit formulier staan ook alle tarieven met betrekking tot het lidmaatschap van Zegenwerp en kosten voor zwemles. Dit is tevens vermeld in het document contributie tarief 2014 en procedure afmelding (klik hier).

Betaling lidmaatschapsgeld
De contributie (inclusief bijdrages) wordt geïnd d.m.v. automatische incasso welke in twee gelijke termijnen (te weten januari en juli) worden afgeschreven.

Afmelden kunt u alleen bij de ledenadministratie.
Als u zich niet vóór 31 december heeft afgemeld, blijft u automatisch nog een jaar lid van Zegenwerp.
Afmelden kan alleen schriftelijk of per e-mail. Zie ook document contributie tarief 2014 en procedure afmelding. (klik hier)

Zomerlidmaatschap
Zomerlid kun je worden als je een abonnement hebt van het openluchtzwembad Zegenwerp en het aanmeldformulier volledig ingevuld afgeeft aan een van de toezichthouders van Zegenwerp of mailt naar info@zegenwerp.nl

Leden en zomerleden kunnen zwemmen tijdens Z&PC Zegenwerp uren:
Weer of geen weer altijd zwemmen op
Maandag en woensdag 07.00 - 08.00 uur
Maandag t/m vrijdag 19.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag 09.00 -10.00 uur.

Ledenadministratie:

Mirjan Rademaker
Margrietplein 33
Sint-Michielsgestel
Tel: 06-27309720
E-mail: bestuur@zegenwerp.nl

joke en patricia geslaagd als trainer-001.jpgkamp2.JPGkamp3.JPGkamp4.JPGzwemles 16-2-13 3.jpg